Gardiner Køge

Opdag skønheden og funktionaliteten i kvalitetsgardiner

Din partner i gardiner i Køge

NH Gardiner er din lokale ekspert i gardiner i Køge og omegn, der tilbyder komplette løsninger inden for gardiner og solafskærmning. Vores unikke gardinservice gør det nemt og bekvemt at finde gardiner der passer til din personlige stil og rummets æstetiske udtryk. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem, kontor eller lokaler. Vi har gardiner til ethvert behov. 

Vi tilbyder blandt andet:

Med et stort udvalg af kvalitets gardiner i Køge, og en professionel tilgang, er vi den ideelle samarbejdspartner for dig, der ønsker skræddersyede løsninger og en smuk, funktionel indretning. Du kan skabe et helt nyt, indbydende udtryk i din bolig eller arbejdsplads ved at udsmykke det med nye og funktionelle gardiner.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Personlig og professionel rådgivning

Vi har et stærkt fokus på at levere professionel rådgivning og service til alle vores kunder. Med mere end 10 års erfaring inden for branchen og med et bredt udvalg af gardiner i Køge, hjælper vi både privat- og erhvervskunder, foreninger og institutioner med at finde de rette gardinløsninger. Uanset om du har brug for persienner, panelgardiner, lamelgardiner eller noget helt fjerde, så har vi et bredt udvalg, der sikrer, at vi kan finde den rette løsning til dig.

Vores professionelle rådgivningskonsulenter kommer gerne på besøg hos dig og tager mål af dine vinduer, så vi kan levere den perfekte pasform. Vi leverer og monterer dine nye gardiner, så du er garanteret et smukt og funktionelt resultat uden besvær.

Kontakt os i dag hvis du skal bruge nye gardiner i Køge

Ring til os på telefon 23 96 72 80, send en e-mail til info@nhgardiner.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig og giver dig et skræddersyet tilbud, der matcher dine ønsker og krav til dine nye gardiner.