Gardiner Sorø

Professionel rådgivning, opmåling og montering af gardiner i Sorø

Din lokale gardinekspert i Sorø

Ønsker du hjælp af en professionel gardinekspert i Sorø og omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os. I NH Gardiner har vi mange års erfaring, og kan derfor hjælpe med både rådgivning, opmåling, nedtagning af de gamle gardiner og montering af de nye. Vi har et stort udvalg af gardiner i høj kvalitet, og tilbyder blandt andet følgende gardinløsninger:

Uanset hvilke typer gardiner du er på udkig efter, så har vi i NH Gardiner et stort udvalg af kvalitets gardiner i mange forskellige størrelser og designs.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Service i højsædet

Hos os får du ikke kun flotte gardiner. Vi hjælper dig fra start til slut, hvor det endelige resultat står flot i din bolig eller virksomhed. Uanset om du allerede på forhånd ved, hvilke gardiner du ønsker eller ej, så står vi klar til at hjælpe dig med dine gardiner i Sorø. Gennem tiden har vi hjulpet et væld af både privat- og erhvervskunder, og vi er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig med at finde og monterer de rette gardiner i Sorø.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye gardiner i Sorø

Skal du bruge nye gardiner i Sorø eller omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig og din bolig. Kontakt os allerede i dag på telefon 23 96 72 80 eller ved at sende os en e-mail på info@nhgardiner.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.