Plissegardiner

En fleksibel gardinløsning, som kan anvendes i rum med både små og store vinduer.

Plisségardiner – En funktionel og minimalistisk løsning

Plissegardinet giver et flot og minimalistisk udtryk i rummet og optager minimal kun plads, når de er trukket op. Plissegardiner kan nemt indstilles ved at man puffer til dem eller trækker i dem, hvilket overflødiggør snoretræk. Et plissegardin skiller sig ud fra andre gardintyper, idet de kan trækkes ned både oppefra og nedefra, hvilket på den måde kan give afskærmning for sollys, der hvor det er nødvendigt. Da gardinet kan tilpasses efter behov, og da stoffet går helt ud i siderne af vinduet, skærmer de specielt godt mod solen. Med plisségardiner får du følgende fordele:

  • En fleksibel løsning
  • Mange muligheder i design
  • Ideelt til ovenlys- og tagvinduer

Uanset om du drømmer om plisségardiner, stofgardiner eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.Vi er med dig hele vejen og grundet vores store ekspertise, kan vi tilbyde hjælp til både opmåling, levering og montering.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

En fleksibelt gardinløsning

Plisségardiner er med rette kundernes favorit og en vores absolut mest sælgende gardiner. Plisségardiner er både dekorative, stilfulde og fungerer til næsten alle typer vinduer. Ydermere fremstilles de i mange specialløsninger til eksempelvis buede eller skrå vinduer. Deres stilrene design gør, at mange anser dem som en attraktiv løsning, som passer godt til deres hjem. Der findes et hav af farver, mønstre og strukturer inden for plisségardiner, som er med til at bestemme tætheden. Du kan få løsninger, som er mere eller mindre transparente og modsat, fås de også som mørklæggende. Derudover kan du selv bestemme farven på listen, hvilken betjeningsform du ønsker samt placeringen af betjeningen. Plisségardiner egner sig til alle rum i dit hjem. De er fleksible og gode til eksempelvis kontormiljøer, hvor der er brug for optimal afskærmning af sollys, således at det ikke generer medarbejdere, når de sidder ved deres computerskærm. Det er også et ofte et populært valg til ovenlys- og tagvinduer.

Få et skræddersyet tilbud på plisségardiner

Drømmer du om at få monteret nye plisségardiner, så tøv endelig ikke. Vi har stor erfaring med levering og montering af denne type gardiner, og har tidligere hjulpet både privat- og erhvervskunder med deres montering. Du kan kontakte os på telefon 23 96 72 80 eller ved at sende en e-mail på info@nhgardiner.dk. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.