Rullegardiner

Praktisk, enkelt og fleksibelt

Den klassiske løsning

Et rullegardin er en klassiker inden for gardiner, som kan bruges i alle slags rum. Et rullegardin består af et stykke stof med en liste i bunden, som nemt kan rulles op eller ned efter behov. Et rullegardin kan eksempelvis bruges til at mørklægge soveværelset, dæmpe direkte sollys i dagligstuen og beskytte mod uønskede blikke udefra. Vælger du rullegardiner til din bolig, vil du blandt andet opleve at de er:

  • Praktiske og nemme
  • Kræver minimal plads
  • Findes et stort udvalg af farver

Rullegardiner findes i mange størrelser, farver og mønstre, som alle kan bidrage til at fremhæve din personlige stil i hjemmet. Det er en praktisk, nem og fleksibel gardinløsning, som giver et flot og enkelt udtryk i rummet og kræver minimal plads.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Ideel til soveværelset og børneværelset

Rullegardiner er en klassisk og velkendt gardintype, som leveres i flere forskellige prisniveauer. Rullegardiner kan blandt andet fremstilles med tekniske væv, som reflekterer sollys og varme, hvilket kan bidrage til et bedre indeklima. Gardinerne er nemme at betjene og de er derfor egnede til alt fra børneværelser til kontormiljøer, hvor sollys kan være generende med skærmarbejde. Grundet gardinets enkle udtryk, kan et rullegardin bruges til alle formål og rum. Vores speciallavede rullegardiner kan leveres med flere forskellige betjeningsformer, herunder kædetræk, hvilket er det mest udbredte. Det fås også med motor, således at det kan styres med fjernbetjening eller app.

Ønsker du et tilbud på rullegardiner?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på levering og montering af rullegardiner, så tøv endelig ikke. Kontakt os og lad os tage en snak om dine ønsker. Alternativt er du også velkommen til at bestille et besøg af vores udkørende gardinekspert. Du kan kontakte os på telefon 23 96 72 80 eller sende en mail på info@nhgardiner.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.