Vores gardiner

Med et bredt udvalg og faglig viden er NH Gardiner din pålidelige samarbejdspartner

Gardiner

Gardiner er ikke blot vores fagområde. Det er vores store passion. I mere end 10 år har vi leveret professionelle gardinløsninger til kvalitetsbevidste danskere, og det vil vi fortsætte med at gøre lang tid ud i fremtiden.

Vi har base i Ringsted, men kører i både Næstved, Slagelse, København og resten af Sjælland. Vi dækker med andre ord et stort geografisk område, og vi vil derfor også kunne hjælpe dig med at gøre dine indretningsdrømme, herunder gardindrømme, til virkelighed. Hos NH Gardiner yder vi altid den bedste service, og vi lader vores faglige stolthed skinne igennem i alt, hvad vi foretager os. Derfor er du i rigtig trygge hænder, når du køber gardiner hos os.

Stort og unikt udvalg af gardiner til hjemmet

Vi har fornøjelsen af at tilbyde et stort og unikt udvalg af gardiner til hjemmet. Udvalget består af gardiner i mange forskellige former, farver og størrelser. Helt overordnet kan vi tilbyde følgende typer af gardiner og relaterede produkter:

Med et så bredt og alsidigt udvalg af gardiner er vi sikre på, at vi også har en gardinløsning, der er som skabt til dig.

Her på vores hjemmeside kan du nemt og bekvemt danne dig et overblik over vores gardinudvalg. Surf rundt og bliv klogere på de forskellige løsninger, og ræk endelig ud til os, hvis du har spørgsmål eller har en konkret forespørgsel. Det meste kan lade sig gøre.

Ønsker du at blive klogere på de forskellige gardinløsninger, og vil du derfor gerne se prøverne i dit eget hjem, så bestil et besøg fra vores gardinbus. Det kan du gøre via linket.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Shop billige gardiner efter mål hos NH Gardiner

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, jovist, men det ér muligt at købe billige gardiner efter mål uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos NH Gardiner tilbyder vi gardiner til priser, hvor alle kan være med, da vi mener, at alle danskere skal have mulighed for at købe gardiner og solafskærmning i høj kvalitet uden at sprænge budgettet.

Prisen for en gardinløsning vil naturligvis afhænge af mange individuelle faktorer. Det vil bl.a. afhænge af faktorer som løsning, materialer m.v. Netop derfor skilter vi ikke med priser på vores hjemmeside. Vi vil til gengæld hellere end gerne udarbejde et tilbud til dig, hvis du kontakter os via mail, telefon eller kontaktformular.

Vores udvalg af gardiner repræsenterer forskellige prisklasser, så vi skal nok have gardiner, der også matcher dit budget.

Vi tager os af opmålingen – og sikrer dig dermed de perfekte gardiner

De perfekte gardiner til netop dit hjem skal selvsagt have de perfekte mål. Dette kræver korrekt opmåling.

I dag findes der masser af gode guides til at måle op til gardiner, men ønsker du at spare tiden og besværet, så lad os klare opmålingen. Vi tager gerne ansvaret for, at gardinerne passer, så du ikke skal bekymre dig om det.

Det er ærgerligt at stå med et gardin, der ikke passer, og derfor anbefaler vi at overlade det med at måle op til en fagperson. Endnu en gang kan vi kun opfordre til at bestille et besøg fra vores gardinbus.

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsrigtige gardinløsninger

Ja, som vi allerede kort har været inde på, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken med selve gardinerne, med opmålingen eller noget helt tredje.

Alle de løsninger, vi tilbyder inden for gardiner og solafskærmning, er kvalitetsrigtige løsninger. Dette har vi sikret os ved udelukkende at gøre brug af nøje udvalgte leverandører, der deler vores høje kvalitetskrav. Vægter du, ligesom os, kvaliteten højt, så kunne vi meget vel være det perfekte match.

Det kan være svært at vurdere kvaliteten af gardiner gennem en skærm, men bare rolig; du kan bestille et gratis besøg i hjemmet, hvor du kan blive præsenteret for en lang række gardinprøver. I samme ombæring kan vi klare opmålingen.

Disse overvejelser skal du gøre dig ved køb af gardiner

Gardiner er ikke bare gardiner….

Gardiner er ikke kun sat i verden for at være dekorative og for at skabe hygge og ro. Gardiner tjener også et praktisk formål, og derfor skal du vælge dem med omhu.

Gardiner findes i dag ikke blot i mange forskellige former og størrelser. De findes også i mange forskellige materialer, prisklasser, farver, mønstre og meget mere. Med så mange muligheder, så findes der med sikkerhed også gardiner efter din smag, men de mange muligheder betyder også, at valget kan være svært.

Herunder præsenteres du for, hvilke overvejelser du bør gøre dig ved køb af gardiner:

  • Den rette gardintype – Der findes flere gardintyper, end du kan tælle på to hænder, og derfor skal du tage stilling til, hvilken gardintype du vil foretrække til de forskellige rum. F.eks. vil rullegardiner med mørklægning passe godt til et soveværelse og bløde stofgardiner godt til en stue. Hvilken gardintype du skal vælge afhænger dog helt suverænt af, hvilket udtryk og hvilken atmosfære du vil skabe i rummet, og hvilke egenskaber du ønsker dig af gardinet.
  • Med eller uden mørklægning – Overvej også, om du ønsker gardiner med eller uden mørklægning. Til soveværelset og børneværelset vil det være oplagt at købe mørklægningsgardiner, der er i stand til at holde lyset ude, når det bliver sengetid. Dette kan være med til at sikre en bedre og mere uforstyrret søvn.

    Farver og mønstre – Dernæst skal du tage stilling til, om du har nogle særlige præferencer i forhold til farver og mønstre. I den anledning kan du med fordel tage højde for, hvilke farver og mønstre der vil passe bedst til din øvrige indretning.

  • Farven og mønstret på et gardin kan have stor betydning for atmosfæren og stemningen i et rum, da det kan gøre rummet enten større eller mindre, mere eller mindre elegant, mere eller mindre mørkt m.v.
  • Betjening – Har du særlige præferencer i forhold til betjeningen af dine nye gardiner, så skal du også have det in mente. Ønsker du en moderne og fremtidssikret løsning, så kan du f.eks. købe gardiner, der kan styres via en fjernbetjening eller en app via din smartphone. En sådan løsning kan du finde her.

Vi byder gerne ind med faglig sparring og vejledning

Har du svært ved at vælge gardiner til hjemmet, og har du derfor brug for professionel vejledning og sparring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner til netop dit hjem. Vi ser frem til at høre fra dig.