Udkørende gardinservice

Med vores udkørende gardinservice fremviser vi forskellige typer gardiner, måler op samt rådgiver dig vedr. materialevalg og placering. Altsammen i dit eget hjem.

Bestil et besøg af vores professionelle gardinekspert

Kunne du tænke dig at få besøg af vores udkørende gardinservice, hvor du får mulighed for at se og vurderer hvilken type gardiner samt farve, der passer bedst til din bolig? Det at kunne se og prøve forskellige gardiner og farvekombinationer i sin egen bolig, gør en kæmpe forskel, da det til tider kan være svært at vurderer disse ud fra et skærmbillede. Med vores udkørende gardinservice får du:

  • Professionel rådgivning
  • Gratis opmåling til gardiner
  • Fremvisning af materialer og farver i din egen bolig
  • Montering af gardinerne

Vores udkørende gardinservice kører primært i Midt- og Vestsjælland men kommer også forbi København og resten af Sjælland.

*Inden du får besøg af os, vil det være en fordel at fjerne ting foran vinduer, vinduespartier samt ting i vindueskarme. Det letter opmålings- og monteringsprocessen.

Bestil et besøg af vores gardin ekspert

Med udkørende gardinservice kommer vores eksperter ud til dig med prøver og hjælper med opmåling. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud.

Et bredt udvalg af forskellige typer gardiner

Uanset hvilke præferencer du end måtte have til dine kommende gardiner, så kan vi i NH Gardiner hjælpe dig med at indfri disse ønsker. Vi  bruger udelukkende brug af nøje udvalgte leverandører, der deler de samme høje kvalitetskrav som os selv. Vi tilbyder levering og montering af en lang række forskellige gardiner samt solafskærmning i den højeste kvalitet. Blandt andet kan du få stofgardiner, rullegardiner, plisségardiner, insektnet samt mange andre populære gardinløsninger.

Skal vores udkørende gardinservice besøge dig?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vores udkørende gardinservice også skal kigge forbi dig. Vi har den nødvendige erfaring og faglige ekspertise til at kunne hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon 23 96 72 80 eller sende os en mail på info@nhgardiner.dk. Derudover kan du også benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.