Insektnet

Hold kryb og kravl ude mens vinduet står åbent

Levering og montering af insektnet til vinduer

Sol og sommer byder foruden lune temperaturer også på ubudne gæster i form af insekter. Med et skræddersyet insektnet til vinduer kan du nyde sommeren og samtidig undgå de irriterende insekter samt andet kryb og kravl, der pludselig prøver at bosætte sig i din bolig, efter at vinduet har stået åbent. På den måde kan du få en god og uforstyrret søvn uden at skulle ligge nervøst under dynen til lyden af summen fra myg, som ligger på lur. Hos NH Gardiner får du altid gode råd og vejledning med på vejen i forbindelse med opsætning af insektnet og andre gardinløsninger. Vores mange års erfaring i branchen gør, at du er i trygge hænder hos os, også selvom opgaven kræver en speciel og skræddersyet løsning. Vælger du os til at varetage levering og montering af insektnet og gardiner, får du altid:

  • Gratis opmåling
  • Kompetent rådgivning
  • Løsning skræddersyet ud fra dine ønsker

Vores insektnet er skræddersyede, og passer dermed perfekt til lige netop den ramme, de sættes i. Insektnettene kan leveres og monteres i mange forskellige varianter og farver, hvilket betyder at du altid kan finde et, der matcher lige netop din bolig og dine ønsker.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Et insektnet til dig der lider af allergi

Insektnet fås med pollenfilter, som forhindrer op til 100% af bestemte pollen i at trænge igennem. Som pollenallergiker kan sommeren være en hård tid med kronisk løbenæse, røde og kløende øjne samt nys i lange baner. Vil du gerne nyde at kunne åbne vinduerne i godt vejr, uden at en pollenallergi ødelægger din dag? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på insektnet til vinduer

Får du ofte besøg af insekter når vinduet er åbent? Uanset om du ønsker at minimerer besøg af de ubudne gæster i enten din bolig, sommerhus eller på kontoret, så står vi klar til at leverer og monterer dine nye insektnet. Vi lytter til dine ønsker og skræddersyr en løsning derefter. Ønsker du råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på en passende løsning, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 96 72 80 eller sende os en e-mail på info@nhgardiner.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.