Stofgardiner

Et elegant og stilfuldt valg

Levering og montering udført af vores gardinmontør

Stofgardiner har længe haft ry for at være gammeldags. Men de seneste par år har stofgardiner vundet tilbage til danskernes hjem. I NH Gardiner har vi stor erfaring med at levering og montering af stofgardiner, og er derfor den rette til at hjælpe dig med alt fra rådgivning til opsætning. Med stofgardiner får du en række fordele. Blandt andet vil du opleve at stofgardiner:

  • Er nemme at vedligeholde
  • Kan hjælpe på akustikken
  • Er en flotte og elegante at se på
  • Fås også som mørklægningsgardiner

Uanset hvilke ønsker og behov du end måtte have til dine nye stofgardiner, så står vi klar til at hjælpe med hele opgaven.

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, for at få et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os efter at kunne svare din forespørgsel hurtigst muligt, når vi modtager den. Typisk inden for et døgn. Er det en hastesag foretrækker vi et opkald på 23 96 72 80.

Vælg stofgardiner som fuldender dit hjem

Stofgardiner er praktiske i forhold til at skærme for sollys og dæmpe lyde samtidig med, de også er med til at sætte et personligt præg på hjemmet med deres elegante design. Stofgardiner kan man få i et væld af forskellige farver og mønstre, hvilket gør, at du kan anvende stofgardiner i næsten alle hjemmets forskellige rum. Valget af gardinstænger er også med til at bestemme det endelig udtryk. Når du skal have monteret dine flotte nye stofgardiner, har vi ligeledes et stort udvalg af gardinstænger. Er du i tvivl om hvilken farve og sammensætning du skal vælge, så står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning.

Få et tilbud på stofgardiner skræddersyet til din bolig

Ønsker du et skræddersyet tilbud på stofgardiner til din bolig, sommerhus eller til kontoret? Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 23 96 72 80 eller du kan sende os en e-mail på info@nhgardiner.dk. Du er naturligvis også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse så hurtigt vi kan.